MENU

Man-Torsdag: 11.00 - 19.00
Fredag: 11.00 - 19.30
Lørdag: 11.00 - 15.00
Søndag: Lukket

VIETNAMESISK STREET FOOD NÅR DET ER BEDST!

Det Vietnamesiske gadekøkken (Street Food) betegnes internationalt som værende ét af de sundeste køkkener grundet dets minimale brug af olier samt høje krav til friske råvarer og ingredienser. Køkkenet er også kendt for at mestre balancen mellem det sure, søde og saltede, hvilket er med til at skabe de mest velsmagende retter. Street Food spises typisk på farten – stående eller gående, og er altid hyggeligt og uhøjtideligt. Retterne er ideelle til en sund og velsmagende hurtig-frokost og kan nydes af alle, hvad enten du er kødelsker eller vegetar.

Hos Hêllô Bánh Mì er det ikke kun vores friske og velsmagende mad, der har top prioritet, men det skal også altid være rart og sjovt at komme og besøge os! Vores vision er at bringe folk tættere hinanden via god mad og atmosfære og ser gerne at du inviterer kollega, familie og venner ned til en dejlig og autentisk Vietnamesisk Street Food madoplevelse . Missionen er helt enkelt; vi serverer kun friske og hjemmelavede retter med masser af kærlighed og livsglæde, ligesom det gøres i Vietnam.

Hêllô Bánnh Mì drives til dagligt af Cam Hang Pham, som er født i det sydlige Vietnam og opvokset i landets pulserende hjerte; Saigon (Ho Chi Minh City), hvor Street Food er en vigtig og kærlig del af befolkningen. Trods Vietnamesisk Street Food først er begyndt at boome i Danmark nu, har den altid været en stor del af Cams opvækst, og hun længes og mindes de varme og gode stunder som det Vietnamesiske gadekøkken giver. Disse følelser er drivkraften bag Hêllô Bánh Mì og vi håber at I også vil mærke dette.

Det er vigtigt for os, at give vores kunder følelsen af hvad rigtig Vietnamesisk Street Food mad er, hvorfor vi kun bruger smagsfulde familieopskrifter leveret fra generation til generation. Vi tilbyder traditionelle, populære og “simple” retter til overkommelige priser.Hêllô Bánnh Mì hilser dig hjertelig velkommen i vores hyggelige “gade køkken” og ser frem til at give dig en herlig bid af Vietnam!

Åbningstider:
Man-torsdag: 11.00 - 19.00
Fredag: 11.00 - 19.30
Lørdag: 11.00 - 15.00
Søndag: Lukket